Bygge Hus

Skulle du har noen spørsmål vil vi gjerne høre fra deg.

Luther & Co har lang erfaring med å bygge hus i Hurum og omegn, som er der vi geografisk sogner til. Fra dag én har vårt fokusområde vært å bygge hus, og det til en overkommelig pris. Men pris er ikke alt, for utførelse, løyver og godkjenninger er også en del av den totale pakken. Denne erkjennelsen har Luther & Co inkorporert siden oppstarten i 1977, hvilket har resultert i en rekke tilfredse husbyggere i området. Vi bygger flere typer hus, alt fra ferdighus til arkitekttegnede hus, det være seg eneboliger, tomannsboliger eller rekkehus. Vi er kvalitetsbevisste og benytter til enhver tid de mest effektive arbeidsmetoder, hvilket medfører at vi kan holde prisene på våre tjenester lave.

Vi har opplevd en del ikke tar kontakt i tidlig fase av ulike årsaker. Av erfaring kan vi si at det er klokt at vi blir involverte så raskt som mulig, for mye unødvendig arbeid kan da unngås. Derfor oppfordrer vi deg til å bruke oss allerede innledningsvis. Da kan vi få prosessen på rett spor umiddelbart, som er en fordel både for deg og oss.

Ved å kontakte oss allerede i idéfasen, vil vi ha større mulighet for å finne de beste løsninger for dine planer. Jo tidligere vi kommer med i prosessen, dess bedre løsning og flere alternative løsninger kan vi tilby for deg.

Mange lurer på hva et nytt hus koster. Det kan vi først svare på etter vi har vært på befaring og pratet med deg om dine ønsker og behov. Det er svært mange faktorer som får prisen til å gå opp eller ned, alt fra størrelse og materialvalg til standard og type. Vi kan uansett love deg at det uforpliktende tilbudet vi leverer deg har en konkurransedyktig pris, og får vi oppdaget leveres bygget i overensstemmelse med inngått kontrakt. Dessuten vet vi at kommunikasjon i prosessen er viktig, så du vil alltid være oppdatert på arbeidet vi utfører for deg.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat, om du vil bygge hus i Hurum og omegn. Ring oss, eller fyll ut skjemaet, så har du tatt første skrittet mot en ny nøkkelferdig bolig.

Følg oss gjerne

Luther & Co. AS

Røstadhøgda 13

3480 Filtvet

906 31 034   /   327 93 000

©  2017 – Luther & Co. AS

Nettsiden er levert av Qodac AS