Bygge Hytte

Skulle du har noen spørsmål vil vi gjerne høre fra deg.

Du har trolig en tilgjengelig tomt i Hurum og omegn, og bærer på drømmen om å bygge hytte på tomten. I den forbindelse er det en del å tenke på, som plassering, størrelse, type og pris, samt godkjenninger fra det offentlige. Vi i Luther & Co vil derfor råde deg til å kontakte oss allerede etter tomtekjøp, men før ideprosessen, slik av vi sammen kan arbeide frem de beste løsningene i forhold til ditt budsjett. Av erfaring kan vi si at våre mest fornøyde kunder er de som trakk oss inn fra begynnelsen.

Helt siden oppstarten i 1977 har Luther & Co bygget hytter i området du har tomt. Vi har gledet mange nye hytteeiere med flotte og funksjonelle hytter til god pris. Vi er kvalitetsbevisste og benytter til enhver tid de mest effektive arbeidsmetoder, hvilket medfører at vi kan holde prisene på tjenestene lave. Men vi mener også at pris og kvalitet henger sammen. Denne erkjennelsen har Luther & Co inkorporert siden oppstarten i 1977, hvilket har resultert i en rekke tilfredse hyttebyggere i området. Vi bygger flere typer hytter, alt fra modulhytter til arkitekttegnede.

Mange lurer på hva en ny hytte koster. Det kan vi først svare på etter vi har vært på befaring og pratet med deg om dine ønsker, behov og økonomiske rammer. Det er svært mange faktorer som beveger kostnadene, alt fra størrelse og materialvalg til standard og type. Vi kan uansett love deg at det uforpliktende tilbudet du mottar har en konkurransedyktig pris, og får vi oppdaget leveres bygget i overensstemmelse med inngått kontrakt.

Hvis du tenker på å bygge hytte i Hurum og omegn, ring oss, eller fyll ut kontaktskjemaet. Så tar vi en uforpliktende prat, og du har tatt første steget mot en ny hytte.

Følg oss gjerne

Luther & Co. AS

Røstadhøgda 13

3480 Filtvet

906 31 034   /   327 93 000

©  2017 – Luther & Co. AS

Nettsiden er levert av Qodac AS