Hyttegulv

Skulle du har noen spørsmål vil vi gjerne høre fra deg.

Med tid og stunder slites og eldes gulv, også de som er på hytta. Kanskje gulvet også har begynt å knirke eller fått noen stygge merker? Uansett er det på et eller annet tidspunkt nødvendig å skifte gulv. Noen synes kanskje dette høres enkelt ut og gjør jobben selv. Men ofte viser det seg at det ikke er like lett som man trodde. Selvgjort er ikke alltid velgjort. Det er vinkler og fall, karmer og sprekker. Derfor bør du overlate arbeidet til oss, da vi har gjort dette mange ganger tidligere og vet hvordan utføre jobben. Med Luther & Co som gulvlegger kan du sikre deg at gulvet blir jevnt, pent og uten knirkelyder.

Det du trenger å gjøre er å sette opp et budsjett, bestemme hvilke rom nytt gulv skal legges og vurdere hva slags gulv du ønsker, som parkett, plank eller laminat. I den sammenheng er det viktig å tenke på hvordan gulvet brukes, for bruken er noe annerledes på hytte enn i bolighus. Derfor anbefaler vi som regel plank som hyttegulv, for plank er røffere og varmere enn alternativene.

Deretter kontakter du oss, og vi kommer på befaring. Da går vi sammen igjennom muligheter og vurderer de ulike alternativene for gulv, og noen dager senere mottar du et gunstig tilbud. Blir vi enige om pris og betingelser, setter vi i gang på avtalt tidspunkt og blir ferdige til avtalt tid og pris.

Vi vil gjøre deg oppmerksom på at nytt hyttegulv kan legges på vintertid. Da vil hytta stå klar til bruk når sesongen begynner og du har ikke tapt verdifull tid til rekreasjon eller ferie.

Så vurdere du å skifte gulv på hytta, bruker du kontaktskjemaet eller ringer oss nå, så har du kanskje nytt hyttegulv om kort tid.

Følg oss gjerne

Luther & Co. AS

Røstadhøgda 13

3480 Filtvet

906 31 034   /   327 93 000

©  2017 – Luther & Co. AS

Nettsiden er levert av Qodac AS