Påbygg

Skulle du har noen spørsmål vil vi gjerne høre fra deg.

Påbygg betyr enkelt at det bygges oppå noe som allerede er bygd, altså at det skal bygges i høyden. Det er kanskje ikke så mange som tenker på å bygge oppå noe, men det er mange muligheter, som én ny etasje eller takterrasse.

Det er søknadsplikt på påbygg, da dette er en inngripen på selve takkonstruksjonen, som takoppletter og arken. Luther & Co har lang erfaring med både søknadsprosessen og utførelsen av slikt arbeide, samt at vi innehar de nødvendige sertifikatene for dette. Dessuten må aktøren som utfører utvidelsen dekke samtlige ansvarsforskrifter innenfor alle påkrevde områder. Som du forstår er dette en omfattende jobb, men vi kan berolige med at vi har utført påbygg mange ganger, og alle våre kunder er fornøyde.

Står påbygg på ønskelisten anbefaler vi at du tar kontakt med oss allerede under idéfasen. Da kan vi utføre en gratis befaring og ta en grundig diskusjon om de muligheter og begrensninger som foreligger. Slik unngår du å drømme om løsninger som enten ikke er teknisk mulig eller overskrider kostnadsrammene. Etter befaringen vil vi sende deg et uforpliktende tilbud tuftet på de enigheter vi kom frem til.

Påbygg er noe av de mest kompliserte oppdrag som utføres. Dette må overlates til fagfolk med erfaring og faglig integritet. Våre tidligere kunder kan gi Luther & Co de beste referanser i så måte, der erfaring, effektivitet, sluttresultat og budsjettoverholdelse er høyt verdsatt. Vi skal yte vårt ytterste til at også du blir fornøyd, både med det ferdige bygget, men også prosessen og prisen.

Bruk kontakt skjemaet eller ring oss, slik at du kan komme i gang med påbygget.

Følg oss gjerne

Luther & Co. AS

Røstadhøgda 13

3480 Filtvet

906 31 034   /   327 93 000

©  2017 – Luther & Co. AS

Nettsiden er levert av Qodac AS