Tilbygg

Tilbygg

Har du ønske om litt større gulvareal, som ekstra soverom, større bad, stue eller kjøkken? Dette kan Luther & Co hjelpe deg med, som vi har gjort for mange tidligere kunder.

Tilbygg betyr i all enkelhet å bygge ut fra eksisterende bygg. Men selv om det høres enkelt ut, er det i praksis ikke så enkelt. For det er en rekke krav og begrensninger når det gjelder tilbygg. Derfor er det hensiktsmessig å involvere oss så tidlig som mulig i prosessen. Så foruten å kunne lovverket, kan vi også bidra i selve idefasen, som er en fordel både for deg og oss. Vi har erfaring i å se muligheter der andre ser hindringer, samtidig som vi kjenner begrensningene lovverket setter. På den måten kan vi veilede deg helt fra skissestadiet til siste spiker er satt.

Et tilbygg skal oppfylle en rekke krav for å bli godkjent, som er hovedmålet. Avstanden til nabogrensen skal være 4 meter, og tilbygget skal være i overensstemmelse med gjeldende plangrunnlag. Dette gjelder blant annet bestemmelser vedrørende grad av utnytting, arealformål, byggegrenser samt estetikk tilpasset omgivelsene. Dersom et tilbygg er under 50 m2 kreves det ikke søknad med ansvarsrett. Overlater du arbeidet med tilbygg til oss trenger du ikke tenke på dette. Vi sørger for alle nødvendige papirer og godkjennelser fra det offentlige.

Som i samtlige oppgaver vi utfører, etterstreber vi å tilfredsstille deg som kresen kunde. Helt siden oppstarten i 1977 har Luther & Co utført oppdrag som tilbygg, og listen av fornøyde kunder er lang. Dette henger sammen med stor faglig stolthet, som setter preg på alle våre aktiviteter, små som store. Vi holder oss kontinuerlig oppdaterte innen byggteknikk, materialutvikling og jus, så du kan være sikker på at vi til enhver tid leverer alt innen gjeldende standarder og det beste innen faget.

Påbygg

Påbygg er ikke det samme som tilbygg, og påbygg betyr enkelt at det bygges oppå noe som allerede er bygd, altså at det skal bygges i høyden. Det er kanskje ikke så mange som tenker på å bygge oppå noe, men det er mange muligheter, som én ny etasje eller takterrasse.

Det er søknadsplikt på påbygg, da dette er en inngripen på selve takkonstruksjonen, som takoppletter og arken. Luther & Co har lang erfaring med både søknadsprosessen og utførelsen av slikt arbeide, samt at vi innehar de nødvendige sertifikatene for dette. Dessuten må aktøren som utfører utvidelsen dekke samtlige ansvarsforskrifter innenfor alle påkrevde områder. Som du forstår er dette en omfattende jobb, men vi kan berolige med at vi har utført påbygg mange ganger, og alle våre kunder er fornøyde.

Står påbygg på ønskelisten anbefaler vi at du tar kontakt med oss allerede under idéfasen. Da kan vi utføre en gratis befaring og ta en grundig diskusjon om de muligheter og begrensninger som foreligger. Slik unngår du å drømme om løsninger som enten ikke er teknisk mulig eller overskrider kostnadsrammene. Etter befaringen vil vi sende deg et uforpliktende tilbud tuftet på de enigheter vi kom frem til.

Påbygg er noe av de mest kompliserte oppdrag som utføres. Dette må overlates til fagfolk med erfaring og faglig integritet. Våre tidligere kunder kan gi Luther & Co de beste referanser i så måte, der erfaring, effektivitet, sluttresultat og budsjettoverholdelse er høyt verdsatt. Vi skal yte vårt ytterste til at også du blir fornøyd, både med det ferdige bygget, men også prosessen og prisen.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle