Byggfirma Luther & Co
Din lokale tømrer- og håndverker på Hurum

Din tømrer i Asker, Hurum og Røyken

Luther & Co holder til på Tofte i Asker kommune. Firmaet har 11 engasjerte ansatte, og har status som opplæringsbedrift. Alle våre håndverkere, utenom lærlinger, er faglærte.

Vi har lang erfaring med å bygge hytter og boliger, og kan hjelpe deg med å realisere både små og store prosjekter.

Ta en kikk på våre tidligere prosjekter, og bli inspirert.

Som tømrer legger vi vekt på kvalitet, fornøyde kunder og godt humør. Ta kontakt med oss for en uhøytidelig byggeprat!

hjem

Våre tømrer- og snekkertjenester

Luther & Co AS er et lite tømrer- og snekkerfirma i Hurum, som har lang erfaring med å bygge hus i Hurum og omegn. I tillegg til å bygge hus, så har vi også lang erfaring med å bygge hytter.

Mye av vår daglige virksomhet er for tiden hyttebygging i Hurum og omegn. Vi påtar oss oppdrag som rehabilitering, tilbygg og påbygg av hytter og hus, samt andre tjenester som faller inn under dette. Vi tar på oss hele byggeprosessen fra A til Å. Det seg være alt fra bygging av terrasse til oppsett eller restaurering av bolig.

Nybygg

Skal du oppføre nybygg, tar Luther & Co hånd om hele prosessen som entreprenør, hvor vi kan hjelpe deg fra start til mål.

Tilbygg

Har du ønske om litt større gulvareal, som ekstra soverom, større bad, stue eller kjøkken? Dette kan Luther & Co hjelpe deg med.

Restaurering

Det er unektelig slik at ting slites og eldes, og på et tidspunkt må noe gjøres. Vi i Luther & Co har jobbet med restaurering i over 40 år.

Tømrer- og snekkertjenester

Luther & Co har lang erfaring med en rekke tømrer- og snekkertjenester, som å bygge hus og hytte, bytte dør og vinduer, terrasse og garasjer.

Taktekking

Når du først skal bytte ut taket er dette ingen enkel oppgave. Det krever gode fagkunnskaper og dyktige håndverkere. Luther & Co hjelper deg med dette.

Baderom

Badet er et av de viktigste rommene i boligen din. Det er i bruk døgnet rundt og bygges ut ifra strenge lover og regler. Luther & Co bygger ditt bad.

Tidligere prosjekter

Luther & Co. AS har mange års erfaring innen tømrer- og snekkerearbeid, som resulterer i fornøyde kunder og flere vellykkede prosjekter.

Her er et lite utvalg av våre tidligere prosjekter.

Omtaler

Vi setter stor pris på all tilbakemelding fra våre kunder!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle