Baderom
baderom

Nytt baderom

Har du tenkt til å bygge nytt baderom, eller pusse opp ditt eksisterende?

Badet er et av de viktigste rommene i boligen din. Det er i bruk døgnet rundt og bygges ut ifra strenge lover og regler. Samtidig er badet kanskje det rommet du investerer mest i.

Luther & Co er en godkjent våtromsbedrift og bygger ditt nye bad eller våtrom. Å velge en aktør som ikke har de rette godkjenningene kan bli en dyr opplevelse, når du skal bygge bad. Med vår erfaring og fagkunnskap er du sikker på at arbeidet blir utført ordentlig.

Når du skal bygge nytt bad må alt dette gjøres fra bunnen av. Å bygge et nytt bad er derfor mye mer komplisert enn å pusse opp ditt gamle. Kontakt oss i dag, fortell oss hva du ønsker, så bygger vi ditt nye baderom.

Pusse opp badet

Mange går rundt med tanken om å pusse opp sitt gamle, tilårskomne bad. Tiden løper raskt og det er kanskje mange tiår siden sist det ble gjort noen forbedringer.

Vi hjelper deg med å pusse opp ditt gamle bad, så det står i stil til dagens standard.

Når du pusser opp badet byttes gjerne det gamle materialet ut med nytt. Mye av grunnarbeidet er da allerede gjort. For eksempel rørleggerarbeid, vanntilførsel, avløp og elektrisk. Det er stor forskjell på å bygge et nytt bad og å pusse opp ditt gamle, men vi hjelper deg med begge deler.

baderom

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle