Restaurering

Restaurering

Det er unektelig slik at ting slites og eldes, og på et tidspunkt må noe gjøres. Trenger badet en oppgradering, eller kanskje det er kjøkkenet? Eller har tidens tann preget noe utendørs, hvor noe av panelet er blitt dårlig eller vinduene trekker?

Vi i Luther & Co har jobbet med restaurering i over 40 år, og slike oppdrag trives vi med å utføre. Om det har sammenheng med den gleden kundene våre har utstrålt etter utført arbeid, er sikkert en av dem. For vår del ser vi dette med egne faglige øyne, for vi tenker hevingen av komfort og oppfattelsen av at det er nytt, selv om det egentlig er gammelt. For ved restaurering ligger en mengde muligheter, muligheter kanskje heller ikke du tenker på. Kanskje du kan rive en vegg samtidig, slik at rommet blir større, eller kanskje det burde vurderes et tilbygg også? Kanskje du ønsker noe helt nytt og moderne, eller kanskje du ønsker kun å erstatte det slitte, slik at den gamle stilen beholdes? Derfor anbefaler vi alle å ta kontakt med oss i innledningsfasen.

Presisjon og nøyaktighet er i slike oppdrag alfa og omega. Vi bestreber oss etter de høyeste standard, slik at du som kunde blir fornøyd og anbefaler oss videre til andre. Intet oppdrag er for stort eller for lite, og skulle arbeidet involvere fagområder Luther & Co ikke har, bruker vi det brede og solide kontaktnettet vårt av fagfolk og leverandører.

Vi forholder oss til inngåtte avtaler, og leverer innenfor tidsfrister og budsjetter. Og som alltid vil vi at du skal bli positivt overrasket når du ser sluttresultatet.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle