Tjenester

Våre tjenester

Om du har en drøm, kan vi hjelpe deg å realisere den.

Vi påtar oss alt av oppdrag innen bygg- og tømrerbransjen og sørger for hele byggeprosessen for deg. Dette gjelder alt fra søknader, til oppfølging av Plan og Bygningsetaten.

Klikk på bildene under for mer informasjon om våre tjenester.

Nybygg

Skal du oppføre nybygg, tar Luther & Co hånd om hele prosessen som entreprenør, hvor vi kan hjelpe deg fra start til mål.

Tilbygg

Har du ønske om litt større gulvareal, som ekstra soverom, større bad, stue eller kjøkken? Dette kan Luther & Co hjelpe deg med.

Restaurering

Det er unektelig slik at ting slites og eldes, og på et tidspunkt må noe gjøres. Vi i Luther & Co har jobbet med restaurering i over 40 år.

Snekkertjenester

Luther & Co har lang erfaring med en rekke snekkertjenester, som å bygge hus og hytte, bytte dør og vinduer, terrasse og garasjer.

Taktekking

Når du først skal bytte ut taket er dette ingen enkel oppgave. Det krever gode fagkunnskaper og dyktige håndverkere. Luther & Co hjelper deg med dette.

Baderom

Badet er et av de viktigste rommene i boligen din. Det er i bruk døgnet rundt og bygges ut ifra strenge lover og regler. Luther & Co bygger ditt bad.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle