Snekkertjenester

Snekkertjenester

Luther & Co. AS er stolte av vårt tradisjonelle håndverk og tar faget vårt seriøst.

Vårt team består av kunnskapsrike og erfarne fagfolk som utfører alt byggearbeid fra A-Å i Hurum og omegn. Enten det er å bygge hus eller hytte, legge nytt gulv eller tak, å bygge utekjøkken eller transport av ved og grus til hytter – for å nevne noen.

Uansett hvilke drømmer eller nåværende prosjekter du har, så er Luther & Co. AS de rette folkene til å hjelpe deg.

På denne siden kan du lese mer om flere av våre snekkertjenester. Ingen jobb er for liten eller for stor for oss!

Bygge hus

Luther & Co. har lang erfaring med å bygge hus i Hurum og omegn, som er der vi geografisk sogner til. Fra dag én har vårt fokusområde vært å bygge hus, og det til en overkommelig pris. Men pris er ikke alt, for utførelse, løyver og godkjenninger er også en del av den totale pakken. Denne erkjennelsen har Luther & Co inkorporert siden oppstarten i 1977, hvilket har resultert i en rekke tilfredse husbyggere i området. Vi bygger flere typer hus, alt fra ferdighus til arkitekttegnede hus, det være seg eneboliger, tomannsboliger eller rekkehus. Vi er kvalitetsbevisste og benytter til enhver tid de mest effektive arbeidsmetoder, hvilket medfører at vi kan holde prisene på våre tjenester lave.

Vi har opplevd en del ikke tar kontakt i tidlig fase av ulike årsaker. Av erfaring kan vi si at det er klokt at vi blir involverte så raskt som mulig, for mye unødvendig arbeid kan da unngås. Derfor oppfordrer vi deg til å bruke oss allerede innledningsvis. Da kan vi få prosessen på rett spor umiddelbart, som er en fordel både for deg og oss.

Ved å kontakte oss allerede i idéfasen, vil vi ha større mulighet for å finne de beste løsninger for dine planer. Jo tidligere vi kommer med i prosessen, dess bedre løsning og flere alternative løsninger kan vi tilby for deg.

Mange lurer på hva et nytt hus koster. Det kan vi først svare på etter vi har vært på befaring og pratet med deg om dine ønsker og behov. Det er svært mange faktorer som får prisen til å gå opp eller ned, alt fra størrelse og materialvalg til standard og type. Vi kan uansett love deg at det uforpliktende tilbudet vi leverer deg har en konkurransedyktig pris, og får vi oppdaget leveres bygget i overensstemmelse med inngått kontrakt. Dessuten vet vi at kommunikasjon i prosessen er viktig, så du vil alltid være oppdatert på arbeidet vi utfører for deg.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat, om du vil bygge hus i Hurum og omegn, så har du tatt første skrittet mot en ny nøkkelferdig bolig.

Bygge hytte

Du har trolig en tilgjengelig tomt i Hurum og omegn, og bærer på drømmen om å bygge hytte på tomten. I den forbindelse er det en del å tenke på, som plassering, størrelse, type og pris, samt godkjenninger fra det offentlige. Vi i Luther & Co vil derfor råde deg til å kontakte oss allerede etter tomtekjøp, men før ideprosessen, slik av vi sammen kan arbeide frem de beste løsningene i forhold til ditt budsjett. Av erfaring kan vi si at våre mest fornøyde kunder er de som trakk oss inn fra begynnelsen.

Helt siden oppstarten i 1977 har Luther & Co bygget hytter i området du har tomt. Vi har gledet mange nye hytteeiere med flotte og funksjonelle hytter til god pris. Vi er kvalitetsbevisste og benytter til enhver tid de mest effektive arbeidsmetoder, hvilket medfører at vi kan holde prisene på tjenestene lave. Men vi mener også at pris og kvalitet henger sammen. Denne erkjennelsen har Luther & Co inkorporert siden oppstarten i 1977, hvilket har resultert i en rekke tilfredse hyttebyggere i området. Vi bygger flere typer hytter, alt fra modulhytter til arkitekttegnede.

Mange lurer på hva en ny hytte koster. Det kan vi først svare på etter vi har vært på befaring og pratet med deg om dine ønsker, behov og økonomiske rammer. Det er svært mange faktorer som beveger kostnadene, alt fra størrelse og materialvalg til standard og type. Vi kan uansett love deg at det uforpliktende tilbudet du mottar har en konkurransedyktig pris, og får vi oppdaget leveres bygget i overensstemmelse med inngått kontrakt.

Utekjøkken blir stadig mer populært. Enten det skulle være et komplett utekjøkken, en utestue eller rett og slett en komfortabel sitteplass ute har vi gode løsninger. Har du en idè, men er usikker på gjennomføring, bistår vi med kreative forslag og sørger for å bygge din drømmeplass ute.

Selv om vi er et byggefirma i Hurum, så påtar vi oss transport til hytter av ved og grus, uavhengig om vi bygger for deg eller ikke.
Dette gjør vi, slik at du som hytteeier, skal kunne nyte ferien når du først er her.

Hvis du tenker på å bygge hytte i Hurum og omegn, kontakt oss, så tar vi en uforpliktende prat, og du har tatt første steget mot en ny hytte.

Hyttegulv

Med tid og stunder slites og eldes gulv, også de som er på hytta. Kanskje gulvet også har begynt å knirke eller fått noen stygge merker? Uansett er det på et eller annet tidspunkt nødvendig å skifte gulv. Noen synes kanskje dette høres enkelt ut og gjør jobben selv. Men ofte viser det seg at det ikke er like lett som man trodde. Selvgjort er ikke alltid velgjort. Det er vinkler og fall, karmer og sprekker. Derfor bør du overlate arbeidet til oss, da vi har gjort dette mange ganger tidligere og vet hvordan utføre jobben. Med Luther & Co som gulvlegger kan du sikre deg at gulvet blir jevnt, pent og uten knirkelyder.

Det du trenger å gjøre er å sette opp et budsjett, bestemme hvilke rom nytt gulv skal legges og vurdere hva slags gulv du ønsker, som parkett, plank eller laminat. I den sammenheng er det viktig å tenke på hvordan gulvet brukes, for bruken er noe annerledes på hytte enn i bolighus. Derfor anbefaler vi som regel plank som hyttegulv, for plank er røffere og varmere enn alternativene.

Deretter kontakter du oss, og vi kommer på befaring. Da går vi sammen igjennom muligheter og vurderer de ulike alternativene for gulv, og noen dager senere mottar du et gunstig tilbud. Blir vi enige om pris og betingelser, setter vi i gang på avtalt tidspunkt og blir ferdige til avtalt tid og pris.

Vi vil gjøre deg oppmerksom på at nytt hyttegulv kan legges på vintertid. Da vil hytta stå klar til bruk når sesongen begynner og du har ikke tapt verdifull tid til rekreasjon eller ferie.

Så vurdere du å skifte gulv på hytta, kontakter du oss nå, så har du kanskje nytt hyttegulv om kort tid.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle