Taktekking
tak

Taktekking

Taket ditt står ute i all slags vær og vind. Det får mye juling, noe du skal være glad for. Det er tross alt deg det beskytter. All denne julingen gjør at taket må vedlikeholdes godt for å forbli i riktig forfatning.

Siden taket er en så utrolig viktig del av boligen din, er det en god idé å la profesjonelle fagfolk ta seg av både vedlikehold og legging av tak.

Når du først skal bytte ut taket er dette ingen enkel oppgave. Det krever gode fagkunnskaper og dyktige håndverkere. Samtidig er taket på boligen din en dyr investering for deg. Dette er noe du vil skal bli perfekt fra første stund. 

Luther & Co har lang erfaring med taktekking. Vi kan love deg et resultat du er fornøyd med i mange år framover.

Med et tak er ganske mange ting å ta hensyn til. For eksempel takstein, asfalttakbelegg og takfolie.

Det er også en vurdering å ta om taket kan repareres eller må byttes ut, når det først har blitt nedslitt. Selve undertaket kan være utsatt for råte. Mose og sopp kan føre til at taksteinen sprekker. Et tak krever rett og slett tilsyn av en god fagmann av og til.

Ta kontakt med oss i dag, så legger vi ditt nye tak, eller finner ut hvordan vi kan reparere ditt gamle.

tak

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle