Nybygg

Nybygg

Tomten ligger der, nydelig og urørt i sin naturlige omgivelse. Hva ønsker du; en eller flere boliger, hytte eller næringsbygg? Hvilke muligheter og begrensinger ligger i selve tomten og i lovverket? Hvilke økonomiske rammer har du? Hvilken tidshorisont har du? Skal arkitekt involveres? Det er med andre ord en rekke ting å ta stilling til.

Skal du oppføre nybygg, tar Luther & Co hånd om hele prosessen som entreprenør, hvor vi kan hjelpe deg fra start til mål. Med vår lange fartstid i bransjen har vi opparbeidet verdifull kjennskap til de utfordringene som kan oppstå i forbindelse med oppføring av nybygg. Derfor kan du alltid forvente ferdig nybygg til avtalt tid og pris når vi utfører oppdrag for deg.

Som en del av våre tjenester tilbyr vi gratis befaring, slik at vi får best mulig grunnlag i forhold til å omsette drømmen din til virkelighet. I forbindelse med nybygg er det vanlig at oppdragsgiver har mange spørsmål, og under befaringen kan vi gi deg presise svar. Tilbudet du mottar noen dager etter befaringen er selvfølgelig uforpliktende og i henhold til enighetene oppnådd under møtet.

Luther & Co har over 40 års erfaring med nybygg. Vi innehar de nødvendige sertifikater og den kunnskap som skal til for å få bygget godkjent, og du blir fornøyd med resultatet. Dessuten har vi i ryggen et solid nettverk av dyktige og profesjonelle fagfolk – innen områder som rørlegger, forskalingssnekker og blikkenslager – som vi samarbeider med ved behov. Du kan således være 100 % sikker på at sluttresultatet ble det du opprinnelig drømte om.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle